Nyinflyttad

Vi i Styrelsen vill gratulera till ert köp av er lägenhet i Brf Krageholm 3 och hälsar er Välkomna till föreningen. Som ny i ett område kan det vara många frågor som ni önskar få besvarade och vi vill därför informera att styrelsen gärna besvarar era eventuella frågor.

En förteckning på styrelsens medlemmar finner du på anslagstavlan i varje port. Föreningens brevlåda finns i trappan på Killian Zollsgatan 27D.

Vill du ha en visning av föreningen vänligen kontakta Tonni Andersson tel 0702 98 23 20.

Om ni har önskemål om hur ert namn presenteras i porten och på dörren (initialer + efternamn, endast efternamn, samtligas efternamn etc) v.v. kontakta vaktmästaren via de kontaktuppgifter som finns i porten.

Vi vill också passa på att uppmärksamma er på vad ni bör ha fått till er lägenhet vid köpet:

  • nycklar
  • tvättkolv till tvättstugan
  • bruksanvisningar
  • information om vilka källar- och vindsförråd ni har tillgång till, de ska vara tömda.

Behöver ni nya nycklar till porten kontakta vaktmästaren via de kontaktuppgifter som finns i porten eller maila till  bpetro [ snabel-a ] spray.se.

Kontakta Safe Team-Lås Borgström om du behöver ny tvättkolvar eller nya nycklar till den befintliga. Tänk på att man bara får ha en tvättkolv per lägenhet och att den ska vara markerad med lägenhetsnumret. Tvättkolvar som saknar märkning avlägsnas av vaktmästaren.

Om ni är intresserade av en garage eller parkeringsplats går det bra att anmäla intresse till BoNea, Telefontid: Vardagar kl. 09:00-12:00, Telefonnummer: 040-631 30 50, Mail: brf@bonea.se

Bredband från Bahnhof ingår i avgiften. Tidigare boende ska ha lämnat kvar en router från Bahnhof i lägenheten. Om så inte är fallet, kontakta styrelsen på info@krageholm3.se.

Se gärna nedan bilaga för sammanfattad info;

Informationsfolder-Brf-Krageholm-updated 2017-12-11